Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cheaty fb

mattom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są cheaty go Ninja Saga na facebooku? Albo jakiś sposób na emblematy, tokeny? I mam pyanie czy to konto "ninja emblemant" to na zawsze czy na jakis okres?

Opublikowano

Ojj chłopcy wasze Lekko idiotyczne a zarazem śmieszne odpowiedzi mnie rozpierdalają typu CHACKÓW do tego typu gier nie ma i nie będzie

jedynie bugi a koles odpowiada nie prawda to wtf weźcie konkretne odpowiedzi a tak swoją drogą możliwe ze jakies tam istnieją ale na bardzo słabe gry na fb bo facebook wiesz ile ma wejść jest dość popularna strona wiec i wszystko pokodowane itp :P bugi tak samo istnieją :)

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Jak nie ma jak są?WTF?OMG?Ale na YouTube są filmiki z tymi programami typu Cheat Engine,Fiddler2 albo Charles i im jakoś działa.Mi ostatnio działał chyba tylko przez Cheat Enigne 1hit hack i działało rzeczywiście ale trud musiałem w to włożyć bo mam odpalonego 1 google chrome a mi wyskakuje więcej procesów i trzeba wybierać więc to nie jest takie łatwe ;)
@edit A jeśli chodzi o cheaty to istnieje taka strona jak

http://leethax.net/

Tylko żeby cheat działał to musicie być na przeglądarce Mozilla Firefox+pobrać plugin leethax.net :) Warto z tego skorzystać!Mówię wam!To akurat na 100% działa, może nie we wszystkich grach ale działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...